Entradas

Mostrando entradas de enero 11, 2009

A VER SI SUENA LA FLAUTA

Imagen
No sin ayuda creo que empiezo a entender algunas cosas sobre el idioma informático, espero ser un buen alumno. Gracias La fotografía no es una flauta (Fiscorn) pero espero que os guste, es de una colección que hice sobre la sardana.

La poda de la vinya

Imagen

UNA PLATJA LUNAR

Imagen
Restes del temporal de desembre (fa 20 dies). La fotografia és d'avui 14 de gener

I DESPRES CALMA

Imagen
Desprès del temporal be la calma, una calma atmosfèrica. El mar segueix amb la seva força (molt més feble) deixant-se notar a la nostra costa, una costa que desprès dels temporals que està una mica malmesa, he triat aquesta fotografia per que el ruixim de l’ona sembla la neu que no em tingut. Después del temporal llega la calma, una calma atmosférica. El mar sigue con su fuerza (mucha menos) dejándose notar en nuestra costa, una costa que después de los temporales está un poco dolida, he elegido esta obra porque las salpicaduras de la ola parecen la nieve que no hemos tenido. Espero que os guste.
Imagen
El blanc i negre i jo Aquesta fotografia és anterior a la de les palmeres, la vaig fer a les 8 del mati, en color va quedar molt apagada així vaig pensar de transformar-la a B/N i donar-li més dramatisme. Us agrada?

INICI D'UN BLOG

Imagen
Inici d’un blog Hola a tothom, iniciem aquet blog per poder mostrar amb fotografies el nostre poble i rodalies. Es una tasca nova per mi la d’utilitzar les eines d’un blog per comunicar-me i ensenyar les meves fotografies. Començaré amb una de la platja de Torre Valentina uns dies desprès del últim temporal de llevant que va escombrar la costa durant les fetes de Nadal.